28 Kasım 2012 Çarşamba

"Çamaşır Kurutma Derdine Son"


Her yıl sonbaharın gelmesiyle başlayan "çamaşır kurutma derdi" yok artık bizim evde.Çünkü yukardaki resimde gördüğünüz hamarat yardımcım çoktan yerini aldı ve işbaşı yaptı...
Kaç yıldır istiyordum ama etraftan olumlu yorum alamadığım için cesaret edemiyordum.Geçen yıl çamaşır çilesi canıma yetti.Malum, bizler saray konsepti köşklerde villalarda yaşamıyoruz.Nohut oda, bakla sofa evlerimizde ancak kendimize kadar yer olduğu için kış aylarında balkonda kuruyamayan çamaşırları kurutacak yer bulamıyoruz evde.Salonun baş köşesinde çamaşır kurutmalığı olmak zorunda kalıyor çoğu kez ve tabii ki bu durum çok sinir bozucu oluyor.
Kurban bayramının ertesi günü karar verdim ve aldık.O günden beri de başımın tacı oldu.Herkese tavsiye ediyorum.Siz de benim yaşadığım sıkıntıları çekiyorsanız, şu anda çok da güzel kampanyalar varken hiç düşünmeden alın.
Makine geldiğinde "Bundan sonra da, bir de ütülese diyeceğim herhalde" dedim.İnanın ütü yapmasa da ütü derdimi hafifletti.Çünkü iç çamaşırları,havlular,çarşaflar,pijama ve eşofmanlar o kadar kırışıksız çıkıyor ki sıcakken güzelce katlayıp kaldırıyorum ve ütülemeye ihtiyaç kalmıyor.
Ne diyeyim "Darısı isteyenlerin başına..."

5 yorum:

  1. Hayırlı olsun :)

    Ben de öğrenciyim ve 3 yıldır aynı evde oturuyorum. Köşede, son katta ve denize çok yakın olduğu için çamaşır kurutmak benim için işkence. O kadar rüzgar oluyor ki her seferinde uçtu uçacak diye endişeleniyorum. Bu yüzden kendi evim olduğunda alacağım ilk şeylerden bu makine :)

    YanıtlaSil
  2. Olumlu yorumunuzdan sonra bende almak istiyorun.Güle güle, iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  3. merhaba siteniz çok güzel tesadüfen buldum sizi
    ne güzel anlatmışsınız çamaşır derdimizi
    bende istiyorum ama arçelik ve bosch arasında kaldım :(
    güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

    çamaşırlarda yıpranma oluyormu ısıdan dolayı en çok kafama bu takılıyor?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...