24 Temmuz 2012 Salı

Sıradakiler...

 Günlerdir süren aşırı sıcaklar nedeniyle zorunlu kalmadıkça -tabiri caizse- burnumuzun ucunu dahi dışarı çıkarmıyorduk.Bugün öğleden sonra birikmiş birkaç işi halletmek için çıktım.İşleri halletmekle kalmayıp bir de yüncü ile kitapçıya (Olmazsa olmazlar...) uğradım.
Şu an örmekte olduğum bebek battaniyesi (Kız bebek için) biter bitmez bu yünlerden yeni bir battaniyeye (Erkek bebek için) başlayacağım.
Tabii dayanamayıp hemen başlama ihtimalim de yok değil...
 Yüncüden çıkınca da kitapçıya uğradım. Şu an aynı yazarın "Bahçemde Yeşeren Umutlar" adlı kitabını okuyorum.Anlatımı rahat, zevkle okunan bir kitap.Konusu da güzel, hoşuma gitti.Ayrıntılarını kitabı bitirdiğimde paylaşabilirim.
Gerek kitapları okuyan arkadaşlarımın tavsiyeleri gerekse bloklardaki paylaşımlarda dile getirilen beğenilerden dolayı bu kitapları okumayı kafama koymuştum.Artık okuyabilirim.
Anlayacağınız çoooook işim var...

4 yorum:

  1. ben henüz okumadım bu kitapları siz okuyunca nasılmış tavsiye edersiniz ...bende iadeyi - ziyarete geldim;))çok memnun kaldım ..sevgiyle- serin- kalın ...

    YanıtlaSil
  2. küçük mucizeler dükkanını okudum bende geçenlerde harika bir kitap.battaniyeyi de merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  3. bu serinin tüm kitaplarını çok begenerek okudum..hatta yazarın yeni çıkartıcağı kitabıda sabırsızlıkla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  4. serinin 4. kitabı mucizeler dükkanına dönüşü dün aldım bugün bir solukta bitti .5.yi merakla bekliyorum.bu arada bloguma hoş geldiniz.sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...