23 Mart 2012 Cuma

Lavanta Kokulu Minik Kalpler

Emekli olduğumdan beri çalışırken isteyip de yapamadığım ne varsa büyük bir açlıkla peşine düşüyorum.Hele Eminönü'ne gittiğimde çılgına dönüyorum.O kadar harika malzemeler var ki, hangisine bakacağımı şaşırıyorum ve hangisini alsam gözüm diğerlerinde kalıyor.Keşke bir atölyem olsa,ev işleriyle uğraşmam gerekmese ve rahatça malzemeler içinde kaybolup hayalimdekileri hayata geçirebilsem...
Malesef böyle olamıyor ve küçük zaman aralıklarına sıkıştırıyorum hayallerimi...Günümün en keyifli saatleri oluyor bu kaçamak zamanlar.
Yeni sevdam, keçeler...Ne kadar geniş bir çalışma alanı var...Ben lavanta keseleri,anahtarlıklar,dikiş malzemeri,süs eşyaları ile uğraşmaktan hoşlanıyorum.
Bu lavanta kalpleri çeşitli şekillerde kullanmak mümkün.Ben gardroba veya evinizin çeşitli bölümlerindeki askılara asılabilecek şekilde yaptım.İsteğe göre anahtarlık aparatı yada mınatıs takabiliyorum.
Görüntüdeki halleriyle 3tl.den sipariş alıyorum.Ancak anlaşmaya göre istekler doğrultusunda çalışabiliyorum ve buna göre fiyatta küçük değişiklikler olabiliyor.
Aslında fotoğrafları hazır durumda olan başka modeller de var ama bugünlerde çok yoğunum ve ilk fırsatta onları da sizlerle paylaşacağım.

3 yorum:

  1. çok şirin emeklerinize sağlık ne güzel benimde emekliliğime dair planlarım var inşallah gerçekleştirebilirim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.İnşallah herşey gönlünüzce olsun.Sevgiler

      Sil
  2. Cok güzel ya cok seviyom boyle şeyleriharikaasa

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...